Gravidförsäkring – En guide till rätt val


Trygg-Hansa - Gravidförsäkring Sveriges populäraste gravidförsäkring med fokus på graviditet och förlossning. Vidare till Trygg-Hansa

En gravidförsäkring ger dig trygghet när du går i väntans tider

Att teckna en gravidförsäkring är minst lika viktigt som att ha en bilförsäkring, en villaförsäkring eller en barnförsäkring. Det är med andra ord lika viktigt att vara rätt försäkrad under den smått kritiska tid i livet när du som kvinna går omkring och bär på ett nytt litet liv inom dig som under andra perioder i livet när tillvaron ser något annorlunda ut än vad den brukar göra i mer ”normala” fall.

Du skulle troligen inte ge dig ut på en resa jorden runt utan att först se till att du hade en ordentlig reseförsäkring och på samma sätt är det viktigt att du har en gravidförsäkring under tiden som du och din make väntar på tillökning i familjen. En gravidförsäkring ger dig fullständig trygghet när ni går i väntans tider.

Det gäller att välja rätt gravidförsäkring

Att bli förälder är nog utan tvivel det allra finaste man kan bli här i livet. Det enorma miraklet att få barn kan inte på långa vägar jämföras med något annat. Det går inte att beskriva den enorma lyckan när man håller sitt eget barn i famnen för allra första gången. Men för att vara på den säkra sidan och vara skyddad från allt som kan inträffa under en graviditet så ska du som blivande mamma se till att teckna en gravidförsäkring, men det gäller att välja rätt gravidförsäkring. Det är lätt att välja fel nämligen. En gravidförsäkring ska gälla under hela graviditeten och tiden under förlossningen samt även flera månader efter födseln.

En gravidförsäkring är kostnadseffektiv

Genom att jämföra de olika försäkringsbolagens erbjudande om gravidförsäkring så kan du tjäna flera tusenlappar. En gravidförsäkring är i dagsläget en av de allra mest kostnadseffektiva försäkringarna som finns på marknaden. Se till att teckna en sådan så fort det står klart att ni väntar barn.

Trygg-Hansa - Gravidförsäkring