Kattförsäkring – En guide till rätt val


Folksam - Kattförsäkring Med Folksams kattförsäkring behöver du inte ligga ute med pengar i onödan hos veterinären. I de flesta fall betalar du bara självrisken när du hämtar din katt. Vidare till Folksam

En kattförsäkring minimerar dina kostnader

Katter är ett av de mest populära husdjuren som finns och en kattförsäkring är därför en av de allra vanligaste försäkringarna i vårt land. Vad som helst kan hända en liten kissemiss och det kan ofta kosta väldigt mycket pengar om något skulle hända. Har man en kattförsäkring så kan man hålla nere kostnaderna och därmed känna sig trygg. Visserligen sägs en katt ha nio liv men det betyder inte att din katt kan klara sig utan en ordentlig och heltäckande kattförsäkring.

Det finns flera olika typer av kattförsäkring beroende på vilken typ av katt du har, till exempel om det är en avelskatt, utställningskatt eller bara en vanlig innekatt. En kattförsäkring innehåller väldigt många olika delar – såsom till exempel veterinärvård och en slags livförsäkring – och kan därför vara väldigt bra att ha för en kattägare sett ur minst lika många synvinklar. Du kan med andra ord ha väldigt stor nytta av din kattförsäkring.

En kattförsäkring är bra att ha inte bara när din katt blir sjuk

En kattförsäkring har alltså till uppgift att täcka livets alla olika områden, precis som med en barnförsäkring eller en hundförsäkring. Med en kattförsäkring så kan både du och din kisse känna er trygga.

Folksam - Kattförsäkring