Djurförsäkring – En guide till rätt val


Folksam - Hundförsäkring Folksam har lång erfarenhet av att försäkra djur, Folksam vet vad man prioriterar som djurägare. Med Folksams försäkring behöver du inte ligga ute med pengar i onödan hos veterinären. Vidare till Folksam

Du har väl tecknat en djurförsäkring för ditt husdjur?

En djurförsäkring kanske av många djurägare anses som en stor och dyr och framför allt en fullständigt onödig utgift som man helst av allt slipper undan ifrån. Men om du inte har tecknat en djurförsäkring för din lurvige kompis så kommer du att bli obehagligt överraskad den dag din vän behöver veterinärvård. Med en djurförsäkring så behöver du inte oroa dig för ovälkomna utgifter.

En djurförsäkring är en i allra högsta grad kostnadseffektiv trygghet som varje djurägare faktiskt borde inse värdet av. Tyvärr så slarvas det väldigt ofta på det här området och alltför många struntar helt blankt i att teckna en djurförsäkring för sin kompis därhemma. Med en djurförsäkring av typen hundförsäkring eller kattförsäkring så ger du din lurvige vän ett effektivt skydd samtidigt som du själv slipper bli ruinerad den dag som olyckan är framme och din hund eller katt behöver veterinärvård. Med en djurförsäkring så behöver du bara betala en handpenning som utgör en mindre bråkdel av den totala summan som ett besök hos veterinären brukar gå lös på. Du gör dig själv alltså en riktig björntjänst om du inte tecknar en djurförsäkring. Det kommer att bli rent ut sagt fruktansvärt dyrt den dag du behöver hjälp.

Konsten att hitta en billig djurförsäkring

Bästa sättet att hitta en billig och bra djurförsäkring är att ta sig tid till att jämföra de olika försäkringsbolagens utbud av djurförsäkringar. På så sätt så kommer du ganska snabbt att kunna hitta en djurförsäkring som passar dig allra bäst.